Ekskurzija Gorenjska in Posočje

V sredo 4. oktobra 2017, bomo z učenci 9. razreda izvedli ekskurzijo, kjer si bomo ogledali Prešernovo hišo v Vrbi, raziskovali Zelence, se peljali čez Predel ter spoznavali značilnosti Soške fronte na Ravelniku in v Kobaridu.

Pred Športno dvorano se dobimo ob 7.30 in se v Logatec vrnemo predvidoma med 19 in 20. uro.

Učenci potrebujejo zemljevid Slovenije, beležko ali liste za zapiske, trdo podlago za pisanje ali mapo, pisalo in kosilo iz nahrbtnika ter baterijsko svetilko.

Učenci obvezno potrebujejo tudi osebni dokument,zaradi povečanega nadzora na slovensko-italijanski meji.

 V skladu z Vzgojnim načrtom šole učencem na ekskurziji ni dovoljena uporaba zabavne in komunikacijske elektronike (CD  predvajalniki, mobilni telefoni, fotoaparati itd.). Učenci so dolžni spoštovati pravila Vzgojnega načrta in navodila spremljevalcev in vodičev. V nasprotnem primeru Vas bomo poklicali, da pridete po učenca.

Stroške ekskurzije boste poravnali po položnici in sicer 1,7 evra (Vrba) in 2,5 evra (Kobariški muzej). Prevozni stroški bodo zmanjšani za znesek regresa.

Učenci naj bodo obuti in oblečeni primerno vremenski napovedi. Učenci, ki jim je na avtobusu rado slabo, naj poskrbijo za tablete proti slabosti.

Za učence vozače z Martinj hriba bo ob 7.15 in zvečer organiziran avtobusni prevoz v šolo in domov.

Prisotne bomo učiteljice Alenka Lepoša Berro, Irena Lipovec, Maja Grbec Švajncer, Judita Cempre in Branka Kogoj Jaksetič.

Lep pozdrav.

 
 

Več prispevkov iz Obvestila